środa, 12 lutego 2014

Pasta z Tuńczyka

Pasty to dobry sposób na urozmaicenie kanapek, do przygotowania tej pasty potrzeba tylko kilka chwil, trochę chęci i 2-3 składników. Podana na ciepłej bułce z jajkiem i kiełkami jest przepyszna, nie można się jej oprzeć, idealna dla osób które nie lubią jeść śniadania, zmienią zdanie :)


Składniki:
  • 1 puszka kawałków tuńczyka w oleju
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka majonezu
  • posiekana natka pietruszki 
  • sól, pieprz
Wykonanie:
W małej miseczce rozgnieć lekko tuńczyka i dodaj jogurt oraz majonez. Posiekaj natkę pietruszki i dodaj do pasty, dopraw solą i pieprzem.



1 komentarz:

  1. zamieniam majonez na więcej jogurtu i pasta jest dla mnie idealna!

    OdpowiedzUsuń